Trending

Mønstre/drejerapporter

Da jeg har vævet disse mønstre, finder jeg dem naturligvis ikke vanskelige, men jeg har meget brug for at få en tilbagemelding om, hvorvidt drejerapporterne er lette at gå til, eller hvilke oplysninger I mangler for at kunne bruge dem.
Derfor bedes I venligst kontakte mig - enten per mail (min mailadresse findes på siden "Om mig") , når I bruger mine drejerapporter.

Allerførst et "link" til et par sider med fundamentale regler for brikvævning - og lidt mønsterforståelse, som måske kan hjælpe lidt, måske ikke!!!                                        
Brikvævningsregler

  Desuden har jeg lavet et par sider om trendberegning, som jeg tror mange savner - den kan hentes som PDF-fil ved at 
  trykke på linket her:  

Trendberegning

    

Som noget nyt har jeg lagt mine trådningsrapporter ind også. Jeg synes, de er en hjælp, når jeg igen skal væve et bånd, jeg tidligere har vævet, idet jeg let kan se, hvordan brikkerne skal trådes. Men de er beregnet til trådning af alle brikker samtidigt på trendbord eller lignende ( se "Trending").  Men er man ikke vant til dette skulle trådrapporten alligevel være en hjælp.
Ved mønstrene er der lagt "link" ind til disse trådningsrapporter

OBS: Alle mønstre og trådningsrapporter er lavet om til PDF-filer, så de skulle komme frem i en tydeligere udgave, der også er mere "printervenlig"

Har I problemer med disse filer, så venligst kontakt mig enten via mail eller via gæstebogen.

  

 Tryk på billedet herunder for at komme til drejerapport
Excentric
Mammen

Missed hole
2-trådet Mammen(eget design)

Baltic 1

Birka fletmønster

Løbende hund

Ormarna

 

Birkabånd

Da jeg endnu ikke har vævet dette bånd, har jeg ikke noget rigtigt billede af båndet, men man kan jo godt se, hvad det bliver til.  - Tilføjelse: det er en del af birka 19 - som jeg så har lagt ind i sin helhed

Mine egne mønstre ligger på en cd sammen med diverse nyttige filer. Pris 175,- kr.

       

Også Torben Dibbbers mønster-cd  er jeg leveringsdygtig i. Den indeholder udelukkende mønstre i teknikken 3/1 dbb.kiper og er mest baseret på eget design ud fra motiver fra jernalder/vikingetid. Pris 175,- kr.

 

Bøger
Mest for brikvævelauget
Diverse
Links
Home
Om mig
Kalender
Foto
Brikvævning
Brikånd