Har du lyst til at ændre lidt på indretningen derhjemme? Så er der flere tips og tricks, som du kan benytte til at få din personlighed til at stråle igennem i boligen. Nedenfor får du fire gode ideer til boligindretning.

Ensfarvede vægge får detaljer til at stråle

Det anbefales at male alle vægge i et rum i den samme farve. Hvis du vælger at male en væg i en farve, og de resterende vægge i en anden farve, ender fokus op på den væg, som skiller sig ud blandt mængden. Vælg i stedet at male alle væggene i den samme farver, så dine dekorationer i tekstil og dine plakater kan komme i spotlyset.

Vær med på moden

Som du kan se har vi nævnt plakater ovenfor, og det skyldes, at det er den seneste nye trend. Når det kommer til indretning af hjemmet, er det en god ide at være med på moden. Her kan du næppe gå galt i byen, for der er altid noget om snakket.

Det er utroligt moderne at hænge plakater op i alle hjemmets rum. Du kan endda tilføje ekstra personlighed til hjemmet med dine favorit plakater fra fx https://dearsam.dk/, som har et enormt udvalg.

Husk at bruge spejle

Når du tager på restaurant, eller overnatter på et hotel, vil du ofte befinde dig i rum med masser af spejle. Det er, fordi indretningsarkitekter har styr på den magiske effekt, som et spejl kan tilføje til rummet.

Du kan udvide rum med spejle, og fange lyset til at skabe den rette effekt. Sørg blot for at undgå at placere et spejl direkte over for vinduet i rummet. Dette vil kun bidrage til at lyset bliver sendt direkte ud ad vinduet på ny.

Strik et tæppe til sofaen

En sofa kan nærmest virke helt nøgen, hvis der hverken er puder eller tæpper. Et lækkert tæppe hjælper med kulden, og desuden er det alt, hvad dansk hygge handler om. Derfor kan du passende strikke dit eget tæppe, eller købe et næste gang du er ude i byen.