Driver du en butik med salg af egne vævede produkter, er du en af de heldige mennesker, der kan forene en fantastisk interesse for at frembringe smukke ting i tekstil med et levebrød.

Danmark har gennem tiden fostret flere store kendte vævekunstnere, som er kendt over det meste af den vestlige verden. Særligt efter anden verdenskrig har vi leveret store navne som Anna Clemmensen, Naja Salto og Vibeke Klint, for blot at nævne et par enkelte blandt de mange store navne. Kommer du selv til at høre til den gruppe af vævere, som man vil huske i årene fremover? Det håber vi, for vævning er en unik kunstart, hvor produkterne ikke alene skal pynte, men også ofte indgå til dagligt hos dem, der køber produkterne.

Vær klar til kunderne

Har du egen butik, skal du være klar til at møde dine kunder face to face. Det kræver, at du har en stærk attitude, så du kan virke overbevisende. Et af de vigtigste elementer at have styr på, hvis man skal møde kunder og have en tæt dialog med dem, er at have en frisk mund med en ren ånde, der er behagelig for andre. På https://www.sunstargum.com/dk-da/ kan du finde mange gode råd til, hvordan du holder din mund og tænder rene, så du eksempelvis kan undgå dårlig ånde. Dårlig ånde er noget af det, der frastøder andre mest. Kig ind på https://www.sunstargum.com/dk-da/ og find ud af, hvordan du bedst sørger for en frisk mund, så du kan møde dine kunder med løftet hage.

Lang historie

Vævningen har en lang historie. Det at væve med mere eller mindre primitive væve var noget af det første som vi fandt på, da vi ville bære andet end pels tilbage i tiden. Siden udviklede væveriet sig til et værdifuldt håndværk, og vi kan i dag helt tilbage fra jernalderen finde tekstiler, der er vævet af fåreuld og plantefibre. Væveriet udviklede sig siden til kunst – gobelinerne fra middelalderens slotte er vævede og tjente både til at gøre de iskolde stenhuse lunere og illustrere stolte beretninger og sagn, så glorien kunne smitte af på slottenes ejermænd.

I dag er vævede unika kunstværker, som i mange tilfælde også tjener et praktisk formål som vægtæpper, gulvtæpper eller beklædning. Du har med din kunst en unik mulighed for at skabe dig en niche i galleriverdenen, og vi ønsker dig held og lykke i mødet med dine kunder.