I Danmark har vi rent faktisk ikke så stor en produktion af tekstiler, som vi har i mange andre steder af verden, og det er jo en skam, men det er rent faktisk også meget forståeligt. Det er nemlig langt billigere at få produceret i udlandet, men der er jo også noget ved at gøre det selv. Sådan er det også, når det kommer til haven og landbruget, og hvis man er til at gøre det selv, så er der mange gode grunde til at kigge forbi https://www.kellfri.dk/, for her kan man eventuelt få, hvad man har brug for.

I Danmark har vi en hel masse dygtige designere, når det kommer til tekstiler, og der kan være mange gode grunde til at undersøge disse online for at finde ud af, hvordan de ser på hele produktionen af tekstiler. Når man finder frem til en designer, man godt kan lide, så kan man godt undersøge, hvor i verden det er, at de får lavet deres tekstilproduktion. Det er nemlig ikke altid lige til at se eller gennemskue, men hvis man tager sig den fornødne tid, så vil man også kunne finde ud af, hvor det er, produktionen er henne. Det kan faktisk være helt spændende at vide, og man kan på den måde også finde ud af, hvad det er, der er nogle af årsagerne til, at produktionen sker i udlandet.

Det er i den forbindelse også en rigtig god idé at finde ud af, hvem det er, der får produceret tekstiler i Danmark, og hvor det er, det reelt sker. For disse er det også meget spændende at vide, hvad det er, der har gjort, at de har tilvalgt Danmark – imodsætning til mange andre, der har gjort det modsatte og er gået til udlandet for at få produktionen i gang. Vi håber her på redaktionen, at der kommer meget mere produktion i Danmark i fremtiden, for det er trods alt os selv, det handler om. Når vi skubber alt fra Danmark til udlandet, så har vi ligesom ikke helt den samme fornemmelse med det, der sker, og det er noget, der ikke altid er meget ved. Ja, vi ved, at der er fordele ved at producere i udlandet, men handler det i sidste ende ikke altid om kroner og ører? Det tror vi for det meste, at det gør, og det er jo noget af det, der i bund og grund er meget ærgerligt, for vi bør som menneske og producenter også tænke på mere og andet end det. Ellers kan det hele da i hvert fald godt en skønne dag ende på en måde, der slet ikke var ønsket for Danmark, og det ville være ærgerligt.