Er du glad for billedvævning, og sidder du gerne i timevis med væven for at skabe smukke billeder? Så kan det være at andre også skal have glæde af at se dine vævede billeder. Det kan du gøre ved at lave en udstilling, som folk kan komme og se. Først skal du beslutte dig for, hvilken slags vævede billeder du gerne vil udstille. Skal det være hele din produktion gennem alle årene, du har vævet? Eller skal det være nogle udvalgte stykker? Eller vil du først gå i gang nu og væve billeder, som du senere på året vil lave en udstilling med?

Vis verden hvem du er

Det er altid spændende første gang, man skal udstille sit håndværk. Selvom man er tilfreds med resultatet af sine egne værker, kan man godt blive nervøs for, hvordan andre vil tage imod det. Men det er vigtigt, at man tør vise verden, hvem man er og står ved sig selv og sin kreativitet. Det ligesom, når man har besluttet sig for at få en brystkorrigerende operation hos klinikken motiva danmark, for så kan man også glæde sig over det flotte resultat og møde verden med selvtillid. Så det gælder bare om at komme i gang med at vise de bedste sider af sig selv frem, og så vil du også opnå positive resultater.

Sælg dine vævede billeder

Når du åbner din udstilling og inviterer folk ind for at se dine vævede billeder, så kan det være, at nogen er interesseret i at købe et eller flere billeder. Når først der kommer gang i salget, kan du muligvis begynde at leve af dit håndværk. Du kan også lave en hjemmeside, hvor du viser dine billeder frem, og så kan folk henvende sig for at købe dem. Eller du får måske en bestillingsopgave, hvor folk gerne vil have, at du væver et bestemt motiv. Fordelen ved at købe vævede billeder hos dig er, at folk får et unikt stykke håndværk, som de kan udsmykke deres hjem med. Det er der mange, som foretrækker i stedet for at have fx en plakat hængende, som er trykt i tusindvis af eksemplarer og hænger i mange andre hjem.

Giv din viden videre

Er du erfaren udi billedvævning, så kan du tilbyde kurser, hvor du lærer andre at væve. Dermed giver du din viden videre til andre, som har interesse for billedvævning og gerne vil blive bedre til det. Det kræver både kendskab til væveteknik og billedkomposition, og der skal noget øvelse til, før man bliver god til det. Men sådan er det jo med det meste her i livet. Som underviser kan du også tjene penge, og det er jo skønt at kunne leve helt eller delvis af en passion for billedvævning. Som kunsthåndværker og underviser får du brugt dine kreative evner og formidlingsevner, og du får både selv skabt flotte billeder og kan være med til at give andre den vejledning, der skal til, for at de kan gøre det samme.