Sommer og sol lægger altid op til at prøve noget nyt. En udflugt til nye steder kan gøre gevaldigt meget for mennesker, og som kunstinteresseret vil man kunne finde store glæde ved at besøge en ø som Tunø. Her kan man finde nogle spændende gallerier som eksempelvis Eggertart, der byder på spændende udstillinger i løbet af sommeren. Man kan se alverdens malerier, og man vil tydeligt kunne mærke, at de er både præget og inspireret af det spændende liv på øen.

Skal man af sted til Tunø, så er det værd at tage et par overnatninger med. Så kan man nemlig også opleve øen, som i øvrigt er nem at cykle rundt. Det er også oplagt at tage fint tøj på, når man skal på sådan et ophold, og mangler man nogle perfekte spejle derhjemme, så kan man købe spejle online. Her kan man finde et eller flere, så man både kan se sig selv i fuld figur, såvel som fra forskellige leder og kanter. Det gør det nemmere at finde ud af, om man ser ud, som man ønsker det.

Går årets tur til Tunø, så kan man lige så godt gå i gang med at forberede sig med det samme. Det gælder også om at undersøge, hvornår udstillingerne er, så man ikke går glip af noget. Og så er det ellers bare at håbe, at solen skinner.